Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Baars uit Milaan - pesce persico alla milanese
- Ingrediënten:
- baarsfilet, bloem, boter, citroensap, ei, olijfolie, paneermeel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, artisjok, baarsfilet, boter, bouillon, dille, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, geglaceerde rettich, geklaarde boter, gerookte palingfilet, grapefruitsap, hopspruiten, karperfilet, kip, knoflook, koolvisfilet, melk, olijfolie, peper, room, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: