Recept uit Het groot fondue boek:
Pittige Vincentsaus nr2
- Ingrediënten:
- augurk, kappertjes, kerriepoeder, kervel, mayonaise, peterselie, sjalot, spinazie, tomatenketchup en waterkers
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, augurk, avocado, bladpeterselie, botersla, cayennepeper, citroen, crème fraîche, gemberpoeder, gerookte zalm, granny smith, kervel, ketjap, komijn, lamsgehakt, laospoeder, mosterd, noorse garnalen, sambal, sla, suiker, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: