Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- boter, boterolie, honing, kaneelpijpje, kruidnagel, rode kool, rode wijn, sjalot, tijm en vossenbessen
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, balsamicoazijn, bleekselderij, boerenkool, bospenen, boterolie, bresse kippenpoten, bruine roux, bruine suiker, champignon, citroensap, courgette, drop, eiwit, gevogeltefond, gevogelteglace, kalfsglacé, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomatenpuree, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Recept uit Wild:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: