Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Rosbief met gekonfijte sjalotten
- Ingrediënten:
- boter, fijne suiker, laurier, rode wijn, rosbief, sjalotten en wijnazijn
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, fijne suiker, gezeefde tomaten, groente, knoflook, laurier, mager rundvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, rauwe ham, rund, rundergehakt, rundvlees, selderij, snijpeterselie, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, wijnazijn, witbroodkruim, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: