4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloembruin bierdroge sherrydroge witte wijnduinkonijnfino sherrygedroogde rode pepergemalen zwarte pepergevogeltebouillonhoningjeneverbesjong konijnkleine blauwgroene linzenknoflooklaurierolijfolieoreganopaarswitte pruimpaprikapoederpeperrode chilipepersherryazijnsjalotzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

konijn salmorejo

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Konijn salmorejo

Ingrediënten:
droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurier, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode chilipeper, sherryazijn, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Stoofpot van konijn, aubergine en linzen

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, droge sherry, fino sherry, zoet gerookt paprikapoeder, jong konijn, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, knoflook, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, sherryazijn, tomaat uit blik, oregano en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Konijn op z’n Belgisch

Ingrediënten:
bruin bier, duinkonijn, gevogeltebouillon, honing, jeneverbes, laurier, paarswitte pruim, peper, rode pruim, rode wijnazijn, roomboter, rozemarijn, sjalot, tijm, zonnebloemolie en zout

Soort:
stoofgerecht / wild