17 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadoaziatische kruidige augurkenboterdonkere sesamoliedragonazijndruivenpitoliefijne kristalsuikergemberjapanse sojasauskombu dashimaïsoliemayonaiseomeletpastarijstrijstazijnrijstwijnazijnroereisesamzaadsojasauswasabizalmzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met gepocheerde eieren

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ei, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Sushi van roodwier en gerst

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gerookte makreel, gerst, haring, ingelegde augurk, ingelegde komkommer, makreel, mayonaise, mierikswortel, nori, omelet, rijstazijn, roodwier, zeewier en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde tomaten, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, sojasaus, suiker, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met paddestoelen

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, shiitake, sojasaus, suiker, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met zwarte of witte sojabonen

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, sojasaus, suiker, wasabi, witte sojabonen, zout en zwarte sojabonen

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met zijdetofu

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, sojasaus, suiker, wasabi, zijdetofu en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met taugé

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, sojasaus, suiker, taugé, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade - Hiyashi Chuka

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, lente-ui, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, sesamzaad, sojasaus, suiker, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sushi

Ingrediënten:
boter, ei, japanse ingelegde gember, japanse rijst, japanse sojasaus, komkommer, margarine, norivellen, rijstazijn, suiker en wasabi

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Sushi

Ingrediënten:
boter, ei, ingelegde gember, japanse sojasaus, komkommer, norivel, rijstazijn, suiker, sushirijst, tonijnfilet, wasabi, wortel, zalmfilet en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst