7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelessenceamarettoappelappelsapbierbittere chocoladebloemboterbruine rumcalvadosdonkere rumeieidooierfijne kristalsuikergedroogde abrikoosgedroogde kersengemalen amandeleninstantgistkaneelmelkslagroomsuikerzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch / high tea uit De dikke vegetariër:

Saffraan-vruchten-notenbrood

Ingrediënten:
amandelen, appelsap, bloem, boter, cognac, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde cranberry , gedroogde kersen, instantgist, melk, pecannoot, rozijnen, rum, saffraan, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Kastanjeberg met sneeuwkap

Ingrediënten:
cognac, fijne kristalsuiker, melk, kastanje, poedersuiker, rum, slagroom en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Appellatkes

Ingrediënten:
appel, bier, bloem, cognac, donkere rum, ei, fruitlikeur, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Clafoutis aux pommes - Appelflan

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, bruine rum, calvados, cognac, ei, kaneel, melk, poedersuiker, suiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Crème pâtissière - Vanillecrème

Ingrediënten:
amandelessence, bittere chocolade, bloem, boter, cognac, eidooier, gemalen amandelen, kirsch, melk, oploskoffie, pudding, rum, sinaasappellikeur, suiker, vanille-essence en verkruimelde bitterkoekjes

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch