15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideoliebouillonbruine basterdsuikerdunne kokosmelkkemirienotenketjap benteng asinketjap manisknoflookpoederlaosoliesantensperziebonensuikertaugétomaattrassiuiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met kippenlevers - sambal goreng atie ajam

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, goela djawa, groentebouillon, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, laos, melk, sambal oelek, sereh, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Duivelse kip

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, crème fraîche, ketjap manis, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, kokosmelk, laos, olie, sambal oelek, tomaat, ui en water

Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Kip met kerriesaus 2 - goelai ajam 2

Ingrediënten:
braadkuiken, citroen, citroensap, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, geklaarde boter, ghee, kerrie djawa, kippenbouillon, knoflook, limoen, limoensap, margarine, milde kerrie, sambal oelek, ui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten - sajoer lodeh

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bloemkool, bouillon, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dunne kokosmelk, ebi, garnalen, goela djawa, haricots verts, jonge wortel, kemirienoten, knoflook, laos, peultjes, sambal oelek, sambal trassi, sperziebonen, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide taugé - sajoer toemis taugé

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, djahé, garnalen, gemberwortelpoeder, ketjap benteng asin, kip, knoflook, laos, sambal oelek, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / vegetarisch / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide kip, in de oven geroosterd - ajam pangang

Ingrediënten:
augurk, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, peper, sambal oelek, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte