Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Telor mata sapi ketjap (Gebakken eieren met ketjapsaus)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ei, ketjap manis, sambal oelek en ui
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, arachideolie, basterdsuiker, bloem, bruine basterdsuiker, cake, chinese kool, chocolade, druivenpitolie, eidooier, eiwit, knoflook, limoensap, melk, olie, panko, sambal oelek, sojasaus, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth: