Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Zalmmoten met perzik-gembersalsa
- Ingrediënten:
- basilicum, fruit, gemberwortel, limoen, olijfolie, peper, perzik, rode ui, zalmmoot en zout
- Keuken:
- Mexicaans / Tex-mex
- Soort:
- sous-vide / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, brood, champagne, citroen, courgette, fruit, groene kruiden, kers, knoflook, koffie, lijnzaad, olijfolie, peper, pompoen, pompoenpuree, ratatouille, rode biet, seitan, vlees, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: