Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
peren inhoning en saffraan
- Ingrediënten:
- citroensap, honing, kaneelstokje, kruidnagel, peer, saffraandraadjes en water
- Keuken:
- Spaans / Marokkaans
- Soort:
- stoofgerecht / fruit / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appelsap, appelstroop, azijn, bakpoeder, basilicum, beschuitkruim, bloem, boter, citroen, citroenschil, compote, dressing, ei, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, geitenkaas, geitenmelk, gemalen kaneel, groente, kaneelstokje, suiker, walnoten, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier: