Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Zerde - Rijstpudding met saffraan
- Ingrediënten:
- amandelen, boter, kaneel, pistachenoten, rijst, rozenwater, saffraan, suiker en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- pudding / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, basilicum, basmatirijst, cashewnoten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, sjalot, sperziebonen, tomatenpuree, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: