Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Artisjok met ricottavuling op stro van prei
- Ingrediënten:
- artisjok, boter, citroen, citroensap, eidooier, frituurolie, oregano, parmezaanse kaas, prei, ricotta en tijm
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, boter, citroen, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tonijn, ui, vet, water, witte ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: