Recept uit Sous-vide thuis:
Cognacsaus bij gepocheerde kreeft
- Ingrediënten:
- bieslook, bouillon, citroensap, cognac, crème fraîche, dragon, sjalotje, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, asperge, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroengras, citroenrasp, cognac, dragon, fijn zeezout, gevogeltebouillon, granny smith, kerriepoeder, kipfilet, peper, room, sjalot, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk: