Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Met ricotta en snijbiet gevulde ravioli in bouillon
- Ingrediënten:
- bieslook, bruine kippenbouillon, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastabloem, ricotta en snijbiet
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, gehakt, groente, groentebouillon, italiaanse kruiden, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode paprika, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder, vlees, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: