Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Kipkroketten - Paul Bocuse, 1976
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, gebonden kippensoep, gevogeltevlees, kippenvlees, magere gekookte ham, broodkruimels, paneermeel en truffel
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakolie, beslag, bleekselderij, boter, bouillon, ei, flensjes, gehakt, gemalen zwarte peper, kip, kipfilet, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, panko, peper, prei, truffel, ui, water, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito: