Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, resten vlees, tijm, ui, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / rundvleesragout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bloem, bloemkool, boter, droge witte wijn, emmentaler, grof zeezout, gruyère, honing, kirsch, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olijfolie, panko, parmaham, peper, peterselie, sperziebonen, stokbrood, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten: