Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Teriyaki - Vis of vlees in zoete soja
- Ingrediënten:
- gember, mirin, olie, rundvlees, shoyu, teriyaki-glazuur, tonijn en zalm
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vlees / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, bruine suiker, citroensap, ei, fruit, gehakt, gele paprika, kip, knoflook, paneermeel, panko, rund, rundvlees, sesamolie, sesamzaad, tonkatsusaus, ui, varken, vlees, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto: