Lunch uit Oma's receptenboek:
Zure zult
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, foelie, kalfsnek, nootmuskaat, suiker, ui, varkenskop, varkenslever, varkensschouder, witte peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / broodbeleg / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, citroen, ei, eidooier, foelie, kalfsgehakt, kalfslever, kaneel, kippenlever, kippenvet, lamsgehakt, olijfoliebrood, penne, peper, pijnboompitten, reuzel, rozenwater, rundergehakt, ui, varkenskop, varkenslever, varkensschouder, venkelzaad, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italië: