Recept uit De kunst van het koken:
Crèmevulling met gruyère, champignons en kippenlever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, champignons, eidooier, gruyère, kippenlevers, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, room en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bier, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemkool, boekweit, boter, broccoli, brood, bundelzwammen, citroensap, ei, eidooier, lente-ui, melk, olijfolie, peper, prei, sjalot, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: