15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikerbruine suikercitroensapgroene paprikaketjapketjap benteng manisknoflookkomkommermaïzenaolieolijfoliepindakaasrode paprikarode spaanse peperrode uisambalsambal trassitomaatuizoutzoute indonesische sojasaus
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde vis in sojasaus - ikan ketjap

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, citroensap, gemberwortel, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, sambal oelek, sambal trassi, ui, zeevisfilet, zeewolffilet, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Gebakken zoete aardappelen met koude sojasaus - kentang tjoloh-tjoloh

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, oebie, olie, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, sambal oelek, sjalot, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, yam, zoete aardappel, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gebakken aubergine met koude sojasaus - tèrong tjoloh-tjoloh Agus

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, komkommer, limoensap, olie, sambal oelek, sambal trassi, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tam konijn met ramboetans en kerrie djawa- saus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, goela djawa, jong konijn, kerrie djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, ramboetan, sambal oelek, tam konijn, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken vis in kokossaus - ikan boemboe santen

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, makreelfilet, mulfilet, rode poonfilet, rode spaanse peper, sambal oelek, sambal trassi, ui, verse garnalen, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Koolsalade - lalab koebis

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, sambal oelek, witte basterdsuiker, witte kool, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met ananas 1 - udang nanas 1

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, garnalen, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, rode paprika, sambal oelek, verse bladselderij, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gefrituurde gehaktpakjes uit Java - pangsit goreng Borobudur

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, kippengehakt, knoflook, limoensap, maïzena, olie, pangsitvelletjes, rode peperolie, sambal oelek, verse garnalen, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
gevogelte / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Taugésalade - lalab taugé

Ingrediënten:
citroensap, ketjap benteng asin, komkommer, kruidenazijn, limoensap, prei, radijs, sambal badjak, sambal oelek, taugé, verse bieslook, zoetzure augurk en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Varkensvlees met paprika's en tomaten - babi paprika dan tomat

Ingrediënten:
arachideolie, barbecuesaus, chinese tomatensaus, citroensap, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, magere varkenslappen, rode spaanse peper, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, voorjaarsui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in een pakje I - pepesan ikan I

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bananenblad, bruine suiker, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, makreel, sambal oelek, verse haring, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Shrimp avocado wrap

Ingrediënten:
avocado, bouillonblokje, cayennepeper, fritessaus, gedroogde saladekruiden, ei, groene pepers, garnaal, kipfilet, taugé, taugé, kerriepoeder, ketjap, kipfilet, knoflookpoeder, suiker, kruidenmix, limoensap, kerriepoeder, zout, mosterdpoeder, olijfolie, paprikapoeder, pindakaas, ontbijtspek, rode ui, sambal, sjalot, tomaat, ui, veldsla, vissaus, water, wrap en wraps

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Recept van Chickslovefood:

Gado gado met pindasaus

Ingrediënten:
broccoli, bruine suiker, courgette, eieren, granen, hoisinsaus, kastanjechampignons, knoflook, kokos, kroepoek, limoensap, pindakaas, pinda’s, pindasaus, rijst, rode ui, sambal, seroendeng, sesamolie, sojasaus, knoflook, uien en water