Lunch / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Gevulde eieren als croquet, Elisabeth, 1930
- Ingrediënten:
- ei, eidooier, eiwit, frituurvet, melk, paneermeel, peper, vleesresten en zout
- Keuken:
- Nederlands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gerookte garnalen, gerookte komijnenkaas, gerookte vis, griesmeel, gruyère, ham, hollandse garnalen, kaas, kipfilet, kippenvlees, macaroni, nootmuskaat, peper, suiker, visbouillon, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: