Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Hachis Parmentier
- Ingrediënten:
- beschuit, boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, oude geraspte kaas, paneermeel, rundergehakt en ui
- Soort:
- rundvlees / wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, amandelmeel, ansjovisfilet, bloem, boter, bouillon, ei, knoflook, kruimige aardappel, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, spinazie, tomatenpuree, ui, water, witbrood, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier: