Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Halvemaantjes met spek en ui
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doorregen spek, gist, melk, ui, verse peterselie, zout en zure room
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bladerdeeg, boter, buikspek, chorizo, doorregen spek, ei, eidooier, geitenkaas, gele paprika, gele ui, gist, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komijnzaad, koolraap, laurierblad, olijfolie, peper, rode paprika, tijm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Recept uit Spaans:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito: