4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bigarreauxbittere chocoladebloemcakecitroenraspdroge marsaladroge witte wijneifrituuroliegekonfijte citrusschilgekonfijte engelwortelgekonfijte kersengistoploskoffieoranjebloesemwaterplantaardige oliepoedersuikerpure chocoladereuzelrozijnrumslagroomsuikervanillesuiker
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Italie:

Cannoli

Ingrediënten:
bigarreaux, bloem, cacaopoeder, citroenrasp, droge marsala, droge witte wijn, ei, frituurolie, ongezouten roomboter, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, sukade en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Pipasener met sabayon

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, ei, gist, ricotta, rozijn, rum, sabayon en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Gevulde deegrolletjes - cannoli

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte engelwortel, gekonfijte kersen, oranjebloesemwater, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak