Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Daube van zalm
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, foelie, gelatineblaadjes, laurierblad, peterselie, ui, water, witte peper, zalm uit blik en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, augurk, azijn, bleekselderij, bloem, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, foelie, gedroogde spaanse peper, grof boerenbrood, grof zout, knoflook, olijfolie, peperkorrel, peterselie, prei, witvisfilet, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken: