Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Zalmrillette
- Ingrediënten:
- boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, brood, citroensap, cognac, dille, extra vierge olijfolie, geklaarde boter, gerookte zalm, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, melk, munt, olijfolie, paneermeel, peper, roomkaas, witte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie: