Diner / voorgerecht uit Spaans:
Moors ingemaakte ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, citroen, gemberpoeder, knoflook, komijnzaad, laurier, olijfolie, rode wijnazijn, saffraan, sardientjes, spiering, vis, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, citroenschil, frituurolie, gemberpoeder, komijn, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, rode wijnazijn, saffraan, sardines, sinaasappelschil, spiering, suiker, ui, venkel, verse sardientjes, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia: