Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Zalmrillette
- Ingrediënten:
- boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, citroen, citroensap, crème fraîche, gerookte forelfilet, gerookte zalm, knoflook, kwartelei, peterselie, rode paprika, roomkaas, slagroom, stokbrood, tijm, tomatenpuree, tonijn in blik, ui, verse kaas, zalmfilet, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: