Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Zalmrillette
- Ingrediënten:
- boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, augurk, citroen, cognac, crème fraîche, gerookte zalm, knoflook, knoflookpoeder, kwartelei, laurierblad, makreel, mosterd, olijfolie, peterselie, room, roomkaas, sjalot, stokbrood, tonijn in blik, ui, verse kaas, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk: