Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Zalmrillette
- Ingrediënten:
- boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, citroenrasp, cognac, dille, ei, gedroogde gezouten klipvis, gerookte forel, gerookte zalm, havermeel, knoflook, komkommer, laurierblad, olijfolie, peper, rode ui, roomkaas, zalmfilet, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva: