4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: acaciahoningaugurkazijnbieslookbloemige aardappelencitroencrème fraîchedilleeifijne tafelsuikergembergerookt zalmhaasjegrof zeezouthandappeljeneverbeskaviaarkorianderkorrelskruidenmosterdlaurierbladlimoensapmosterdmosterdzaadolijfolierode biet
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Haringsalade

Ingrediënten:
aardappel, augurk, azijn, ei, handappel, maatjes, mosterd, peper, rode biet, suiker, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / vis