Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Gefrituurde ansjovis - acciughe fritte
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, citroen, frituurolie, melk, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- frituur / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, boter, citroen, citroensap, ei, foelie, frituurolie, kip, paneermeel, peterselie, serranoham, tijm, ui, water, wijting, witte peperkorrels, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten: