Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Tapas minibuffet
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, basilicum, bieslook, kappertjes, melk, olijfolie, sherryazijn, spaanse schapenkaas, tomaat, waterkers en zwarte olijven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, boter, citroensap, ei, gerookte paling, olijfolie, peper, schelvis, sherryazijn, sjalot, spaanse schapenkaas, tomaat, waterkers, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: