Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Tagliatelle met paddestoelen
- Ingrediënten:
- basilicum, eekhoorntjesbrood, fontina, knoflook, paddestoelen, bladpeterselie, tagliatelle, tajarin, tomaten uit blik en ui
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenrasp, cognac, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, ei, farfalle, fontina, groene asperge, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, sjalot, slagroom, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: