55 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikerbruine suikercitroengrascitroensapgemberketjapketjap benteng manisketjap maniskippenbouillonknoflookoliepepersambalsantentaugétrassiuiwitte koolzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met sojabonenkaas - sambal goreng tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, ketjap benteng manis, knoflook, laos, peper, sambal oelek, sambal trassi, sereh, sojabonenkaas, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met roerei en garnalen - sambal goreng telor kotjok

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, djahé, ei, gemberwortelpoeder, ketjap benteng manis, laos, peper, sambal oelek, sambal trassi, ui, verse garnalen, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Duivelse kip

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, crème fraîche, ketjap manis, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, kokosmelk, laos, olie, sambal oelek, tomaat, ui en water

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Soto Ajam

Ingrediënten:
fritessticks, gemberpoeder, ketjap manis, kippenbouillon, kippenpoot, knoflook, koenjit, laos, mihoen, olie, prei, rijst, sambal, selderij, citroengras, taugé en ui

Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

e vrijdagavondnasi van Bram

Ingrediënten:
bladselderij, boter, djinten, ketjap manis, ketoembar, knoflook, laos, mager rundvlees, peper, prei, sambal oelek, trassi, ui, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Bloemkool, roergebakken

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, donkerbruine basterdsuiker, goela djawa, ketjap manis, knoflook, laos, laospoeder, olie, rode lombok, sambal oelek, sjalot en trassi

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Bumbu bali ikan

Ingrediënten:
citroensap, garnalenpasta, kabeljauwfilet, ketjap, knoflook, laos, olie, sambal oelek, tomatenpuree en ui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...