Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Brabantse spaghetti
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, gedroogde ham, harde tarwebloem, prei, slagroom en truffel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aubergine, bleekselderij, bloem, boter, champignon, courgette, durumbloem, durum tarwemeel, eekhoorntjesbrood, ei, eidooier, foelie, gedroogde ham, harde tarwebloem, havermeel, japanse sojasaus, kip, knoflook, macaroni, olijfolie, peper, peterselie, room, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: