13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: artisjokbodembasilicumbroodbruine basterdsuikerbuikspekchampignoncognacdroge witte wijneifazantjeneverbesknoflookkwartellaurierbladmelkolijfolieparelhoenpeperrode wijnroomsjalottijmuiwitte wijnzwarte olijven zonder pitzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Wild-zwijnterrine

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, ei, gepekelde tong, gerookt spek, madeira, paprikapoeder, peterselie, pistaches, salie, spek, tijm, ui, varkensgehakt, varkensvlees, wild zwijnbout, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Wild zwijn met saus - cinghiale in salsa

Ingrediënten:
boter, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, pancetta, peper, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wild-zwijnbout, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazant met olijven - fagiano alle olive

Ingrediënten:
boter, droge marsala, fazant, pancetta, peper, verse rozemarijn, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde patrijs - pernice farcita

Ingrediënten:
boter, brood, champignon, gerookte pancetta, melk, ontbijtspek, patrijs, patrijzenhartjes, patrijzenlever, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Duiven met olijven - piccioni alle olive

Ingrediënten:
boter, duif, maïzena, pancetta, peper, ui, vleesbouillon, witte wijn, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

haas met jeneverbessen - lepre con il ginepro

Ingrediënten:
boter, cognac, droge witte wijn, haas, jeneverbes, knoflook, laurierblad, olijfolie, pancetta, sjalot, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazantenravioli met rozemarijnjus

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, fazant, pancetta, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, plantaardige olie, room, sjalot, verse rozemarijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paprika´s gevuld met kwartel

Ingrediënten:
boter, buikspek, druiven, kwartel, laurierblad, olijfolie, paprika, rode wijn, ui, vleesextract, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Eendenlever en gerookt buikspek met knolselderijcrème pastinaakchips en siroop van dennentoppen

Ingrediënten:
basilicum, boter, bruine basterdsuiker, buikspek, eendenlever, jeneverbes, knoflook, knolselderij, laurier, melk, mini bospeen, mini pattison, pastinaak, peper, room, rozemarijn, scheuten van jonge dennetoppen, tijm, water, witte basterdsuiker, zeezout, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild / gevogelte