3 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisansjovispastaburratacroutonsdijonmosterdeiknoflookkwarteleiligurische olijfolieolijfoliepeperslastoofslawitbroodwitte aa aspergeswitte aspergewitte peperworcestersauszoutzwarte truffel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Caesar salad

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ansjovispasta, citroensap, croutons, dijonmosterd, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, stoofsla en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Witte asperges met burrata en zwarte truffel

Ingrediënten:
ansjovis, burrata, citroensap, extra vergine olijfolie, kwartelei, ligurische olijfolie, parmezaanse kaas, verse peterselie, witte aa asperges, witte asperge, witte peper, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Ceasar salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sla en witbrood

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
salade