Prosciuttotosties, open, met pikante tomaten-auberginerelish

Je vindt dit recept op pagina 36 in delicious. magazine - 2013-10 .

Gang:
lunchgerecht
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Prosciutto met gemarineerde artisjokharten, citroenolijfolie en rucola

Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Pizza Met Prosciutto, Aubergine, Mozzarella En Parmezaanse Kaas

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Ciabatta met geroosterde groenten, pesto en mozzarella

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Tomaten-auberginerelish, pikante, bij prosciuttotosties

delicious. magazine - 2013-10

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!