Gremolata, Provençaalse, en dorade met knoflookboter
Je vindt dit recept op pagina 32 in delicious. magazine - 2013-04 .
- Soort:
- diversen
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Zeebrasem met vijgen

Gebakken zeebrasem gevuld met pesto van zongedroogde tomaten met gebakken paddenstoelen en buffelmozzarella

Dorade met knoflookboter en Provençaalse gremolata
Zeebrasem met vijgen recept - Food and Friends

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!