Gebakken zeebrasem gevuld met pesto van zongedroogde tomaten met gebakken paddenstoelen en buffelmozzarella

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 96 in Moleculair koken .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Künefe - Engelenhaar met buffelmozzarella en pistache

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Coeur de boeuf-tomaten met buffelmozzarelle en venkelolie

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Torentje van tomaat, mozzarella en tapenade

Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Macaroni met kaas

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie