Coeur de boeuf-tomaten met buffelmozzarelle en venkelolie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 166 in Heerlijk simpel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Spruitgroente met parmezaan

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Karbonade met mozzarella

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Bij Albrecht: de smaken van het seizoen

Een recept uit Isabel

Buffelmozzarella en geroosterde groente, salade met

delicious. magazine - 2007-08