Inktvisalade met bleekselderij en chili857 Kabeljauw met spinazie, rozijnen en pijnboompitjes

Je vindt dit recept op pagina 69 in delicious. magazine - 2011-10 .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tempura van groentejulienne

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Inktvisalade met bleekselderij en chili

delicious. magazine - 2011-07

Zalmrolletjes

Een recept uit  - Tapas

Gerookte tofu met bleekselderij en pinda's (Liang Ban Dou Fu Gan)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!