Zucca con le briciole, pompoenchips met pittig broodkruim

Je vindt dit recept op pagina 105 in delicious. magazine - 2011-10 .

Gang:
bijgerecht
Soort:
salade / vegetarisch / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Le potiron tout rond - Gevulde pompoen en pompoensoep, in de uitgeholde pompoen geserveerd

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Pompoenchips met pittig broodkruim (zucca con le briciole)

delicious. magazine - 2011-10

Brood met pompoen- en zonnebloempitten (pane con semi di zucca e girasole)

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Buricche di zucca - Pompoenpasteitjes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!