Zalmzijde, gepocheerd, met dragonsaus

Je vindt dit recept op pagina 53 in delicious. magazine - 2010-13 .

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zalmfilet met dragondressing

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Carpaccio van zalm

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Volkorenpasta met Hollandse garnalen en gepocheerde zalm

Een recept uit  - Vol Smaak

Zalm met dragonvinaigrette, gestoomde

delicious. magazine - 2006-12

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!