Caramelle, gevuld met ricotta en citroen
Je vindt dit recept op pagina 89 in delicious. magazine - 2010-06 .
- Gang:
- hoofdgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Japanese Mushrooms with Lemon and Walnut Noodles - Japanse paddenstoelen met citroen en walnootnoedels

In zeewier gerookte oesters

Seaweed tapenade
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Zeewiersalsa

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!