Caramelle, gevuld met ricotta en citroen

Je vindt dit recept op pagina 89 in delicious. magazine - 2010-06 .

Gang:
hoofdgerecht / lunchgerecht
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Japanese Mushrooms with Lemon and Walnut Noodles - Japanse paddenstoelen met citroen en walnootnoedels

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Seaweed tapenade

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

In zeewier gerookte oesters

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Zeewiersalsa

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!