Pams bruschetta: saucijzen, tomaten, olijven, bocconcini

Je vindt dit recept op pagina 68 in delicious. magazine - 2010-02 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
brood en broodgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemarineerde bocconcinisalade

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Pizza uit de koekenpan

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Spiesjes met mozzarella en tomaatjes

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Bruschetta met bocconcini en basilicum

Een recept uit  - Tapas

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!