Kwartelboutjes, in ganzenvet gekonfijt

Je vindt dit recept op pagina 99 in delicious. magazine - 2009-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
hapjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Kwartelconfit

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Kwartel met witloof

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Geflambeerde kwartels met zuurkool

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!