Brood, gevuld met kersen en marsepein

Je vindt dit recept op pagina 114 in delicious. magazine - 2009-02 .

Soort:
brood en broodgerecht / zoet

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Wentelteefjes met kersen in rode wijn

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Kersen-amandelbrood

delicious. magazine - 2007-05

Bettelmann - Bedelaarsbrood

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Hubertussneetjes

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!